Spletni tečaj prek Zooma

8-urni osnovni tečaj WordPressa

Kaj se bomo naučili na tečaju WordPressa?

  • Namestitve in kofiguracije WordPressa
  • Pregledali vse potrebne nastavitve
  • Ustvarjali prispevke, strani, podstrani, kategorije in menije
  • Vstavljali fotografije in videe
  • Brskali po predlogah in temah
  • Raziskovali med vtičniki
  • Poskrbeli za varnost in optimizacijo

8 urni tečaj + neomejen dostop do spletnih gradiv =49€!

Spletna predavanja v Zoomu

Vsa naša predavanja potekajo v živo preko platforme Zoom, kar pomeni, da se predavanj lahko udeležite kjerkoli: v službi, doma ali na dopustu.

Tekom tečaja vam bo vaša predavateljica Katja na voljo za vsa vaša vprašanja, tako glede tekoče snovi ali morebiti tudi snovi predhodnih ur tečaja.

Za sodelovanje potrebujete zgolj internetno povezavo in računalnik, predavanja pa se lahko udeležite tudi s tablico ali prenosnim telefonom.

Dostop do egradiv

Z udeležbo na spletne tečaju pridobite tudi enoletni dostop do naše ekskluzivne zbirke egradiv za samostojno učenje.

Z egradivi si bosta lahko kadarkoli ponovno ogledali posnete prikaze posameznih postopkov, ki ste jih osvojili na tečaju, v naši interaktivni vadnici pa jih lahko tudi preskusite, še prej kot jih uporabite tudi v praksi.

Zakaj WordPress tečaj?

1. Zakaj izbrati WordPress?

Danes je WordPress najbolj priljubljena platofrma, ki omogoča izdelavo spletne strani. Vse, kar se bo nahajalo na spletni strani imaš in oblikuješ na enem mestu!

2. WordPressa se lahko nauči vsak

Svojo spletno stran imaš lahko narejeno tik-tak. Vse kar moraš znati je, da slediš preprostim korakom in osnovnim navodilom.

3. WordPress je cenovno ugoden

WordPress je v določenih segmentih brezplačen. Uporabnik njihovo platformo enostavno prenese z njihove uradnje spletne strani in začne enostavno graditi svojo stran.

4. Spremembe na strani? Izziv  za domišljijo ali breme?

WordPress je prijazen, pregleden, smiselno razdeljen na vsebinske sklope. Vse spremembe, osvežitve in novosti so tako skoraj na dlani in ja … brez strahu in izgubljanja živcev, da se bo predhodno delo podrlo!

5. Posodobitve in nadgradnje

In ne samo iz vidika varnosti temveč tudi iz vidika same uporabnosti, pri WordPressu srbijo za posodboitve na mesečni ravni.

Je tečaj WordPressa zate?

WordPress tečaj je namenjen vsakomur, ki je pogosto  za računalnikom in si želi spletno stran, blog, trgovino – pa ne ve kje začeti. Seveda pa je dobrodošel čisto vsak in ne bomo rekli ne tistemu, ki se je z izdelavo spletnih strani že srečal in ga zanima več.

Prijavnica na tečaj

Torej… kaj zajema ta tečaj WordPressa?

– 8 zabavnih in praktičnij ur učenja na WordPress platformi

– dostop do zbirke spletnih gradiv

– osebni pristop

Prihodnji termini

GDPR soglasje

5 + 14 =